Budapest XXI

szakiadmin képe

Kéménybélelés Budapesten

Megbízható kéményes csapat vállalja kémények utólagos javítását, kémények építését, felkészítését kondenzációs gázkazánok fogadására, kéménybélelés szakszerűen Budapesten és a környező településeken. A kémény egy családi ház vagy társasház veszélyes üzeme. Ezért kiemelten fontos annak rendszeres ellenőrzése, karbantartása és javítása.

spaceandhome képe

Lakásfelújítás, asztalos munkák

Lakásfelújítás tervezéstől a kivitelezésig. Ön elképzelte, mi megvalósítjuk álmai otthonát. Bízza ránk otthonát és a felújítás után be is rendezzük. Cégünk vállalja egyedi bútorainak gyártását és beépítését. Legyen szó konyhabútorról, beépített szekrényről, ránk számíthat.
Web: https://spaceandhome.hu

Konto2004bt képe

Szobafestés mázolás tapétázás budapest és környéke

Üdvözlöm!
Cégünk vállalja szobafestés mázolás és tapétázás teljeskörű kivitelezését.
hívjon bizalommal!

abe2 képe

Ne az utcát fűtse! Ablakait velünk cseréltesse!

Cégünk 2013-ban indult, azóta mögöttünk van több ezer négyzetméter beépített nyílászáró és megannyi elégedett ügyfél, mert jelszavunk ,hogy"Egy elégedett ügyfél ajánlása több ezernyi szórólappal és reklámmal felér."
Fő profilunk a nyílászáró csere ,redőny ,szúnyogháló szerelés,emellett elvégezzük a csere utáni kőműves helyreállítást, hogy önnek ne kelljen más mester után szaladgálnia és esetleg napokat vagy heteket várni rá.További információért tekintse meg honlapunkat: www.ablakcsereolcson.hupont.hu.

korrektvillany képe

Villanyszerelő Budapesten

Teljes körű villanyszerelési megbízásokat vállalunk mind vállalatok, mind magánszemélyek számára. Több éves szakmai tapasztalatunk eredményeként garantált minőséget biztosítunk a vállalt munka gyors és precíz elvégzését illetően, hiszen mindig megrendelőink maximális elégedettségére törekszünk.
Rövid időn belül felmérést végzünk a helyszínen, valamint szaktanácsadást nyújtunk kedves ügyfeleinknek. Ehhez kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Sürgős hibaelhárítás esetén kérjük, hívjon fel minket telefonon. Gyors szolgálatunk a hét minden napján, a nap 24 órájában rendelkezésére áll.

abarborbt képe

Asztalos, konyhabútor, beépített szekrény

Egyedi bútorok gyártását vállaljuk a 21.kerületből, egész Pest megyében és Budapesten.

absolutbutor képe

Konyhabútor,beépített szekrény Budapest xxi.kerület

Cégünk 2005-ben indult,mint egyéni vállalkozás és 2010-ben lett kft.

Az eltelt idő alatt sikerült kielégíteni a lakosság igényeit illetve dolgoztunk nagyobb cégeknek és közületeknek is.

Konyhabútoraink és egyéb beépített szekrényeink megtalálhatóak Budapest számos kerületében továbbá:

Budaörsön,Törökbálinton,Diósdon,Szentendrén,Pátyon,

Szigetszentmiklóson,Szigethalmon,Tökölön,Taksonyban,Dunaharasztin,

Halásztelken,Szigetszentmártonban,Szigetújfaluban,Ráckevén,Makádon,

beni2010 képe

Budapest

Budapesten és 30 km-es vonzás körzetében teljes lakásfelújitást vállalok,Megrendelő igényei szerint.
INGYENES KISZÁLLÁS,FELMÉRÉS!!
Gyors, preciz, megbizható és munkáira igényes szakember vagyok.
Kedvező árak!
Hivjon bizalommal.

lefolyo képe

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében

Az egyik legrosszabb dolog ami egy háziasszonnyal történhet az a háztartási dugulás. De a házunk kívül is adódhat baj mely a kültéri lefolyókat érintő dugulást jelent. A BL Online duguláselhárítással foglakozó szakember gárdája a lefolyo.hu ,már több mint 20 éve foglalkozik a bajba jutott háztartások és közületek dugulásainak megszüntetésével.

D. Andrea képe

Angol korrepetálás, felkészítés, magánórák

Több éve gyerekekkel dolgozó angoltanárnő vállal angoltanítást, korrepetálást, érettségire-nyelvvizsgára való felkészítést, kicsiknek-és nagyoknak egyaránt, igény esetén kiscsoportban is, kedvező áron, Dél-Pest vonzáskörzetében, rendkívül rugalmas időbeosztással.

Oldalak

Subscribe to Budapest XXI
szaki.com - a magyar szakember kereső
Az itt megjelent tartalmak átvétele tilos, csak a portál képviselővel egyeztett módon lehet cikket vagy információt átvenni