vízvezeték szerelő

George83 képe

Víz-gáz-fűtésszerelés

Vállalom komplett rendszerek kivitelezését ügyintézéssel, javítás, átalakítás, minden ami épületgépészet, vízvezeték- gáz és központi fűtés szerelés.

Péter képe

Víz gáz fűtésszerelés

Víz gázt fűtésszerelés vállalok korrekt áron 15 éves tapasztalattal

secunda képe

Vízvezeték szerelő

Vízvezeték szerelés, duguláselhárítás, fűtésszerelés – Budapest teljes területén és Pest megyében - kedvező áron, gyors megérkezés, garancia a munkára. Telefon: 0620 9854766 Vízvezeték szerelés szolgáltatásaink Budapesten - Csőtörések megszüntetése – Lefolyó és vízvezeték strangok cseréje – WC. tartály szerelés, csere – WC.

szakiadmin képe

Duguláselhárítás 13. kerület

Már mindennel próbálkozott de mégsem folyik le a lefolyó? Duguláselhárítás 3 kerület és a 13. kerületben! Gond van a WC-vel, nem folyik le vagy eldugult? Folyamatos bűzös szag árad a vizes helyiségekből, akkor lehet, hogy Önnek szakemberre lesz szüksége. Egy profi jól felkészült csapatra, amely a nap 24 órájában a helyszínen végzi el tisztán és fertőtlenítve a feladatot.

szakiadmin képe

Duguláselhárítás Budapest és Szentendre

Elege van a kóklerekből? Azon szakemberekből, akik csak lehúzzák nem kevés összeggel? Amennyiben duguláselhárításra van szüksége, akkor bízza ezt a feladatot profi csapatra, akik korrekt áron vállalják el ezt a feladatot. Sőt duguláselhárításon túl csapatunk vízszereléssel, vízvezeték szereléssel is foglalkozik. Legyen szó csőtörésről vagy csepegő csapokról, netán eldugult mosdó vagy mosogató lefolyóról, bennünket bátran hívhat bizalommal Budapesten a 7.

dugulas1 képe

Duguláselhárítás Pest megye, vízszerelő Pest megye

Duguláselhárítás éjjel-nappal Pest, Komárom-Esztergom és Heves megyében.

Dugulását 1-2 órán belül hárítjuk el gyorsan, korrekt, előre megbeszélt
árakon, tisztán és precízen.Profi duguláselhárító géppel dolgozunk, bontás nélkül és
garanciát vállalunk munkáinkra.

Dugulások lehetséges fajtái:

Wc csésze dugulás, mosogató dugulás, padlóösszefolyó dugulás,
zuhanytálca dugulás, gerinc dugulás, pissoar dugulás,
bidé dugulás.

A legkisebb csőmérettől a legnagyobbig, tapasztalt duguláselhárító szakemberekkel dolgozunk.

szakember képe

Vízszerelő Újpest, villanyszerelő Újpest

Kis családi vállalkozásunk keretében kitanulva a vízszerelést, villanyszerelést és próbálunk minden otthonban segíteni, ha a szükség úgy kívánja.

Minden szolgáltatásunk 1-2 órán belül igénybe vehető, ingyenes kiszállással és garanciával.

Áraink kedvezőek, előre leegyeztetettek és készséggel segítünk tanácsainkkal is, ha szükséges, vagy a szerelés végrehajtásában.

Szolgáltatásainkat lebontva ismertetjük részletesen a szerelésekkel kapcsolatos információkat.

salgo képe

Vízszerelés, vízvezeték szerelése, javítása és karbantartása

Épületgépész csapatunk az alábbi vízszereléssel kapcsolatos feladatok, javítások elvégzését vállalja: ázások, csőrepedések, csőtörések megszüntetése 2 órán belül! Ezen kívül duguláselhárítás, dugulás megszüntetése 2 órán belül! Vízszerelés, vízvezeték szerelése, javítása és karbantartása Budapesten és környékén garanciával!

kisvakondok képe

Vízvezeték szerelés kedvező áron

Házak teljes körű vízszerelése, vízvezetékek átalakítása, javítása. Csapok, csaptelepek, mosogatók, tartályok cseréje, javítása. Csőtörések, csőrepedések, beázások feltárása, megszüntetése. Mosógépek, mosogatógépek szakszerű bekötése, kerti csapok javítása.

Wejer Kft.

kisvakondok képe

Vízvezeték szerelés éjjel-nappal

Csőtörések bemérése, elhárítása, vízvezeték rendszerek felújítása, szerelvények szerelése.

Oldalak

Subscribe to vízvezeték szerelő
szaki.com - a magyar szakember kereső
Az itt megjelent tartalmak átvétele tilos, csak a portál képviselővel egyeztett módon lehet cikket vagy információt átvenni