számítógép szerelő

ArnyG képe

Számítógép javítás az otthonában, Budapest egész területén

Számítógép és laptop javítását vállalom Budapest egész területén, akár az Ön otthonában. Nem kapcsol be a számítógépe? Teljesen be van lassulva és emiatt már szinte használhatatlan? Idegesítik a folyamatosan felugráló reklámablakok, esetleg a hibaüzenetek? Szeretné internet előfizetését több gépen vagy eszközön használni? Korszerűsíteni szeretné meglévő gépét memóriabővítéssel vagy SSD-re való átállással? Programok telepítésére lenne szüksége? A felmerülő hibák jelentős részét a lakhelyén meg tudom oldani. Önnek sehova sem kell elvinnie, így időt és pénzt takaríthat meg.

elwsbt képe

Távközlési hálózat építő, alközponti rendszer telepítő, számítógép szerviz

Kaposváron és környékén vállalunk szakipari munkát a fenti tevékenységek közül 20 éves szakmai múlttal.

- Analóg, digitális és IP telefonközpontok telepítése
- Cat5, Cat5e, Cat6, Koax hálózatépítés
- HDMI jelhosszabbítás
- Használt és új számítógépek telepítése, szervizelése

Attila képe

Kábeltévé-, telefon-, számítógép hálózat építése és javítása, weblapkészítés

Üdvözlöm !

Amiben segíteni tudok Önnek :

- Kábeltévé hálózat szerelése, javítása, építése
- Telefonhálózat szerelése, javítása, építése
- Számítógép javítás
- Számítógépes hálózat építése, javítása

Kaposváron és környékén vállalom a munkát.
Weblapkészítésben bárhol vállalom !

Kérem hívjon : 30 / 332-00-63
Sárközi Attila

manocinca képe

Számítógép és notebook javítás, Router konfigurálás Budapesten kiszállással.

37 éves számítógépes szakember vagyok. Kisebb rendszergazdai feladatokat vállalok illetve PC és notebook szerelést, javítást szoftver és hardveresen is. !!! Kivéve külső és belső fizikai sérülések notebookok esetén. (Pl áramellátási gond, vagy repedések törések az aljzatokon, monitoron)!!! Windows újratelepítés adatmentéssel, ajánlattétel hardveres fejlesztésre. Házhoz megyek ha kell. Hozom viszem a cuccot. Egyedi új PC-k összeszerelését is vállalom számlával, garanciával, házhoz szállítással és üzembe helyezéssel, segítségnyújtással.

progdavid képe

Fejhallgató javítás

Fejhallgató javítást és fülhallgatók valamint mikrofonos headsetek szervizelését vállalom egyéni vállalkozóként. Ha kontakthibás lett a fejhallgatója, jutassa el hozzám a honlapon leírt módon, és én megjavítom. A kontakthiba avagy érintkezési hiba a leggyakrabban előforduló hibajelenség. ilyenkor a fejhallgató kábel mozgatására elmegy a hang. Ezt a kábelben lévő vezetékek megtörése vagy elszakadása okozza. Javításhoz ki kell cserélni a dugót, ha ahhoz közel van a törés. Ha a gyári kábel rossz minőségű, van lehetőség teljes kábelcserére is.

kisvakondok képe

Számítógép szerelés szakértelemmel

Karbantartás, helyszíni javítás, hálózatépítés, router beállítása. Víruskeresés, -eltávolítás, számítógépes rendszerek fejlesztése, bővítése, szoftver karbantartása.

kisvakondok képe

Számítógép szerviz éjjel-nappal

Operációs rendszerek telepítése, beállítása, karbantartása, számítógépek, rendszerek javítása, vírusvédelmi rendszerek telepítése, vírusirtás. Rendszergazdai feladatok ellátása, adatmentés, archiválás.

kisvakondok képe

Számítógépek javítása, hálózatépítés

Asztali és hordozható számítógépek összeállítása, bővítése, tesztelése. Hibaelhárítás, alkatrészek cseréje garanciával. Vezetékes és vezeték nélküli hálózatok kiépítése, vírusellenőrzés, adatmentés.

kisvakondok képe

Számítógép javítás Budapesten

Számítógép, laptop, nyomtató, Ipad beállítása, operációs rendszerek telepítése. Internet beállítása, adatmentés, router beállítása, vírusirtás, oktatás.

kisvakondok képe

Számítógép szerelés a helyszínen

Vezetékes, és vezeték nélküli hálózatok kiépítése, új, egyedi számítógépek összeállítása, nyomtató telepítése, beállítása. Vírusirtás, számítógép összekötése tv-vel, adatmentés, internet beállítása. Irodai szoftverek telepítése, beállítása, operációs rendszerek frissítése, telepítése, hibák javítása.

Subscribe to számítógép szerelő
szaki.com - a magyar szakember kereső
Az itt megjelent tartalmak átvétele tilos, csak a portál képviselővel egyeztett módon lehet cikket vagy információt átvenni