Budapest XXII

wengeur képe

Laminált parkettázást vállalok

Vállalom rövid határiővel laminált parketta lerakását, 10 éves szakmai tapasztalattal.

muraiantal képe

Zárszerviz és ajtónyitás.

Zárszerviz, zárcsere és ajtónyitás szolgáltatás minden nap Budapesten minden nap!
Weboldal? https://zarcsereazonnal.hu/
Tel: +36 20 280 5184

spaceandhome képe

Lakásfelújítás, asztalos munkák

Lakásfelújítás tervezéstől a kivitelezésig. Ön elképzelte, mi megvalósítjuk álmai otthonát. Bízza ránk otthonát és a felújítás után be is rendezzük. Cégünk vállalja egyedi bútorainak gyártását és beépítését. Legyen szó konyhabútorról, beépített szekrényről, ránk számíthat.
Web: https://spaceandhome.hu

DoccoVill képe

Villanyszerelő Budapesten és környékén ingyenes felméréssel!

Minden, ami villanyszerelés! Mérő beépités, átkábelezés, szerelvényezés, kapcsolószekrény bekötés stb...
Hívjon bizalommal megbeszéljük a részleteket 06317823290

Konto2004bt képe

Szobafestés mázolás tapétázás budapest és környéke

Üdvözlöm!
Cégünk vállalja szobafestés mázolás és tapétázás teljeskörű kivitelezését.
hívjon bizalommal!

muraiantal képe

Zárszerelő Budapesten

Kedves Érdeklődő!

Murai Antal vagyok! Több évtizedes szakmai tapasztalattal állok rendelkezésére zárszerelés, zárcsere, ajtónyitás szakmában. Bármilyen bejárati ajtó, rács, kapu és mindenféle zár problémára megoldást kínálok, legyen az zárcsere, ajtónyitás vagy betörés utáni helyreállítás! Ingyenes szaktanácsadás és helyszíni felmérés az Ön otthona biztonsága érdekében! Forduljon a szakértőhöz a hét minden napján!

korrektvillany képe

Villanyszerelő Budapesten

Teljes körű villanyszerelési megbízásokat vállalunk mind vállalatok, mind magánszemélyek számára. Több éves szakmai tapasztalatunk eredményeként garantált minőséget biztosítunk a vállalt munka gyors és precíz elvégzését illetően, hiszen mindig megrendelőink maximális elégedettségére törekszünk.
Rövid időn belül felmérést végzünk a helyszínen, valamint szaktanácsadást nyújtunk kedves ügyfeleinknek. Ehhez kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Sürgős hibaelhárítás esetén kérjük, hívjon fel minket telefonon. Gyors szolgálatunk a hét minden napján, a nap 24 órájában rendelkezésére áll.

PaSa képe

Vízszerelő Budapesten kiszállási díj nélkül

KFt-nk mintegy 10 éves gyakorlattal végez vízvezeték szerelői munkákat. Az alábbi munkákat vállaljuk: vízvezeték kicserélése, szivárgás megszüntetés, csőtörés feltárás, vízóra csere ügyintézéssel, duguláselhárítás, vizesblokk vagy konyha felújítás, mosogatók, fürdőszobai szaniterek berakása és cseréje, strangok kiépítése, bojler vízkőmentesítés. Munkánkat kiszállási díj felszámítása nélkül, és garanciálisan végezzük. Elsősorban Budapesten és az M0-ás körgyűrű környékén vállalunk vízszerelési megrendeléseket.

beni2010 képe

Budapest

Budapesten és 30 km-es vonzás körzetében teljes lakásfelújitást vállalok,Megrendelő igényei szerint.
INGYENES KISZÁLLÁS,FELMÉRÉS!!
Gyors, preciz, megbizható és munkáira igényes szakember vagyok.
Kedvező árak!
Hivjon bizalommal.

lefolyo képe

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében

Az egyik legrosszabb dolog ami egy háziasszonnyal történhet az a háztartási dugulás. De a házunk kívül is adódhat baj mely a kültéri lefolyókat érintő dugulást jelent. A BL Online duguláselhárítással foglakozó szakember gárdája a lefolyo.hu ,már több mint 20 éve foglalkozik a bajba jutott háztartások és közületek dugulásainak megszüntetésével.

Oldalak

Subscribe to Budapest XXII
szaki.com - a magyar szakember kereső
Az itt megjelent tartalmak átvétele tilos, csak a portál képviselővel egyeztett módon lehet cikket vagy információt átvenni