Burkoló, burkolás, hidegburkoló, hidegburkolás, csempéző, csempézés, Budapest

Burkol-art képe

Üdvözlöm!
Igényes burkolás! Egyedi, speciális burkolatok készitése, garanciával! Kérem nézze meg az általános és a burkolói referencia képeimet.
Jani vagyok, komoly ajánlólevelekkel rendelkező, képzett szakburkoló, és TISZTESSÉGES ember! Profi szerszámokkal, gépekkel rendelkezem.
Káros szenvedélyektől mentes vagyok!
Nagy pontossággal burkolok, akár egyedi burkolatokat speciális luxustárgyakat is: pultokat, polcokat, szekrények, diszfalakat, jacuzzikat, gőzkabinokat, medencéket, korlátozottaknak helyiségeket... Évek óta belsőépitész cégeknek is dolgozok.
Amennyiben hozzáértő, megbizható, tapasztalt speciális szakburkolót keres, kérem engem hivjon! Budapest és környékén vállalok munkát. 2-3 nm-es munkákat nem tudok elvállalni! 10 nm alatt kérem ne keressen és ha nem vagyok elérhető a weboldal szerint akkor se, mert lekötött munkán dolgozok.
Dolgozom természetes kövekkel, közetekkel, vágott, hasitott kövekkel, mozaikkal szemenként, klinkertéglával, mozaikkal, kerlite-tel.... Látványtervet, kivitelezési tervrajzot olvasok.
Munkában megbízható, rendkívűl kreatív, kitartó és szorgalmas vagyok. Munkám, munkakörnyezetem tisztaságára odafigyelek.
Profi szerszámokaim részére elzárást kérek.
Laminált parkettázást is vállalok.
Ne feledje, azért mert vki elvállalja nem biztos, hogy meg is tudja csinálni ezeket az egyedi burkolatokat, rengeteg tapasztalat szükséges ezekhez.
Munkáim, facebook: burkol-art

Helyszín: 
Szakma: 
Szakember neve: 
Poroszkai János
Telefonszám: 
+36709429892
E-Mail: 
poroszkaijanos@citromail.hu
Szavazás: 
No votes yet
szaki.com - a magyar szakember kereső
Az itt megjelent tartalmak átvétele tilos, csak a portál képviselővel egyeztett módon lehet cikket vagy információt átvenni