Debrecen

Bence4554 képe

Munkát válalok számlaképesen

Vállalok minden fajta segéd munkát nagyobb építkezésekre komplett takarító brigádot tudok biztosítani illetve betonozás épület bontást stb.

szecsu képe

Debrecen és környékén

Debrecen és környékén festő és hőszigetelő munkákat vállalunk 17 éves külföldön szerzett tapasztalattal .Hívjon bizalomal.

David képe

Webprogramozó országosan

- Már meglévő weboldal módosítása, egyedi funkciókkal való bővítése

- Statikus weboldal /Grafikusommal készíttetve vagy hozott design alapján/
Jelentése:
Tartalom forráskódba írva, így az felhasználó/tulajdonos által nem szerkeszthető.

Toth képe

Szobafestés, mázolás, tapétázás, festő, szobafestő Debrecen

Tóth Zsolt vagyok, debreceni székhellyel rendelkező szobafestő, mázoló egyéni vállalkozó. Az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk ügyfeleink részére: kültéri festés, szobafestés, lakásfelújítás, tapétázás, mázolás és egyéb felületmegújítás. Az egyik leggyakrabban igénybe vett szolgáltatás a tisztasági festés, de természetesen sokan keresnek meg minket új színvilág kialakításának, illetve egyedi megoldások kivitelezésének igényével is.

Bertók János képe

Fuvarozás Költöztetés

Áruszállítás Költöztetés Lomtalanítás országosan

jimi40 képe

Felhő- és webszolgáltatások

Felhő alapú megoldások, komplex informatikai rendszerek, webes, Windowsos és Androidos alkalmazások, weboldalak és webáruházak készítése cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.
További részletek a http://www.it-felho.hu weboldalon találhatók.

Villanyszerelés képe

Villanyszerelés Hajdú-Bihar megye

Harminc éves szakmai tapasztalattal rendelkezek.
Munkáim:
-Garanciális
-Gyors
-Precíz

tothnorbert képe

Tóth Norbert - duguláselhárító

A bejelentéstől számított egy órán belül mindig a helyszínen vagyunk. Pontosak és megbízhatóan dolgozunk. Neked mindössze egy fontos dolgot kell biztosítanod számukra. Ez nem más, mint a hely, hogy kényelmesen hozzáférhessenek a lefolyóhoz és a vízvezetékeket érintő problémás szakaszhoz.

kisbandi képe

Duguláselhárítás Profin

A házilagos megoldások híve, és ezekről akkor sem mondana le, ha duguláselhárításról van szó? Kétségtelen, hogy vannak helyzetek, amikor minden további nélkül sikerrel vethetőek be az olyan, minden háztartásban megtalálható alapanyagok, mint a szódabikarbóna, az ecet, a forró víz, a trisó, vagy éppen a már sokszor bizonyított bórax. De mi a teendő abban az esetben, ha ezek egyike sem vezet a kívánt eredményre, és a lefolyók még mindig nem átjárhatóak? Akkor hívjon minket!

kisbandi képe

Varga Róbert

Szakembereink garanciális munkavégzéssel igyekeznek minden tőlük telhetőt megtenni annak érdekében, hogy az otthonában megtalálható lefolyók átjárhatóak legyenek. Debrecen térségében kedvező áron vállaljuk a duguláselhárítást, csőtörések orvoslását, csatornatisztítást, de akkor is hívja elérhetőségünket, ha a kertben van szó gyökérbenövésről, esetleg nyomvonal feltérképezésről. Szakértelem és korrekt árak – ezek kettősét nyújtjuk Önnek is. Kattintson oldalunkra!

Oldalak

Subscribe to Debrecen
szaki.com - a magyar szakember kereső
Az itt megjelent tartalmak átvétele tilos, csak a portál képviselővel egyeztett módon lehet cikket vagy információt átvenni