Idegenvezetés Szentendrén

szakiadmin képe

Idegenvezetői szolgáltatás Budapesten és a Dunakanyarban. Aki szeretné felkeresni a Dunakanyar egyik legszebb és leglátogatottabb települést Szentendrét és idegennyelvű guide-ot, vezetőt keres annak érdemes elolvasnia Joó Ferenc honlapját, hiszen Ferenc amellett, hogy igen jól ismeri a fővárost és annak környékét, még a művészetekben is kiemelkedő tudással rendelkezik. Egy-egy Szentendre tour vagy szentendrei túra során annak, aki először érkezik e festői mediterrán hangulatú kisvárosba és nem ismeri a település anyanyelvét annak minden bizonnyal az okostelefonja után egy jól képzett idegenvezető lehet a leghasznosabb.

 

Mert bár manapság szinte minden turista rendelkezik olyan okostelefonnal amelyből bármi kikereshető egy idegen város felkeresése során azonban fájdalmas hiányosságunk lehet az, hogy pontosan azt nem tudjuk mit is keressünk a kütyűben. Tehát az idegenvezetők kora, korántsem járt még le. Olyan szaktudást manapság nem szokás, bár nem lehetetlen előre leprogramozni, amellyel egy nem virtuális idegenveztő rendelkezik. Ugyanis azt megkereshetjük kik alapították a várost és melyek az adott helyszín látnivalói, korántsem lehetünk abban biztosak, hogy melyik kocsma a helyiek kedvence vagy mi történt az elmúlt pár héten ami miatt egy város hangulata is képes megváltozni. Kétségtelen tény, hogy a mai okostelefonok korában akár erre alapozva is felkereshető egy idegen város azonban az idegenvezetők kora sem járt le, hiszen olyan egyedi és aktuális ismeretekkel rendelkeznek amelyekkel még a mai legmodernebb okoseszközökkel szemben is előnyük megkérdőjelezhetetlen.

Szakember neve: 
Joó Ferenc
Telefonszám: 
+36309611059
E-Mail: 
info@szaki.com
Szavazás: 
No votes yet
szaki.com - a magyar szakember kereső
Az itt megjelent tartalmak átvétele tilos, csak a portál képviselővel egyeztett módon lehet cikket vagy információt átvenni