költöztetés

profinkoltoztetunk képe

Profi költöztetés

Vállalkozásunk 2007 év eleje óta foglalkozik nemzetközi és belföldi költöztetéssel. Ügyfeleink között tudhatunk cégeket és magánszemélyeket egyaránt. Vállaljuk a költöztetés minden típusát, irodaházak, irodák, raktárak, magánházak és lakások részleges vagy teljes körű költöztetését. Cégünkre jellemző a megbízhatóság, pontosság, és a megfizethető árazás.
Web: profinkoltoztetunk.hu

stransport képe

Költöztetés, tehertaxi vidéken és Budapesten

Megtévesztés 0% - Minőség 100%. Eszerint végzi munkáját a Servitius Transport. Költöztetést vállalunk Budapesten és vidéken, lakossági és céges ügyfelekkel is. Ha csak egy bútort vagy más nehéz tárgyat szeretne fuvaroztatni, hívja tehertaxi szolgálatunkat, mely non-stop elérhető. Nekünk az éjszakai költöztetés sem akadály és esőnaptól sem riadunk vissza. A piacon egyedi módon percalapú díjazásunk van. Ezzel Ön is sokat spórolhat, hiszen nem a megkezdett órát kell kifizetnie, hanem csupán az eltelt perceket.

Gumikacsa képe

Nagy Endre - Költöztetés, nemzetközi költöztetés

Tíz éve állunk ügyfeleink szolgálatában. Szolgáltatásaink (például nemzetközi költöztetés) nem csak a rakodásból állnak. A belföldi és nemzetközi költöztetés mellett foglalkozunk még zongoraszállítással, fuvarozással, lomtalanítással és bútorszállítással is. A bútorok szét-, és összeszerelése, be-, és kicsomagolása, teraszról történő leengedése vagy felhúzása, biztosítás intézése és még sorolhatnám. Igaz, a szolgáltatások különböznek, de néhány dologban azonosak:

kisvakondok képe

Költöztetés Budapesten és Pest megyében

Családi házak, lakások, irodák, raktárak teljes körű költöztetése, bútorok szakszerű szétszerelése az alapos csomagolással. Lomtalanítás, belföldi és nemzetközi fuvarozás. Csomagszállítás, tehertaxi szolgáltatás, rakodás.

kisvakondok képe

Költöztetés csomagolással

Bútorszállítás, lomtalanítás, költöztetés. Áruszállítás, tehertaxi szolgáltatás, fuvarozás olcsón, megbízható szakemberekkel.

kisvakondok képe

Költöztetés olcsón

Problémamentes költöztetés, tehertaxi szolgáltatás, lomtalanítás, szállítás, fuvarozás.

kisvakondok képe

Percalapú költöztetés Budapesten

Költöztetés éjjel-nappal. Tehertaxi szolgáltatás, lomtalanítás, nemzetközi költöztetés, zongora, páncélszekrény szállítása, raktározás, bútorszerelés.

kisvakondok képe

Tutiteher - költöztetés, áruszállítás

Költöztetés, lomtalanítás, áruszállítás, bútorszállítás gyorsan és olcsón. Hívható 0-24 óráig.

Subscribe to költöztetés
szaki.com - a magyar szakember kereső
Az itt megjelent tartalmak átvétele tilos, csak a portál képviselővel egyeztett módon lehet cikket vagy információt átvenni