Nyílászáró csere, lakásfelújítás

László Róbert képe

Fő tevékenységeink műanyag nyílászárók bontása-beépítése, akár teljes visszajavítással és az ehhez tartozó kiegészítők redőny, reluxa, szúnyoghálók, szalagfüggönyök szerelése, továbbá napellenzők és szekcionált garázskapuk beszerelésében is a segítségére lehetünk.

A nyílászáró csere vagy beépítés velejárója a visszajavítás festés is, így egy helyen akár a teljes lakásfelújítását is elvégezzük, legyen szó festésről, burkolásról, gipszkartonozásról, hang- vagy hőszigetelésről. Szakembereink rendelkeznek az ezekhez szükséges végzettséggel és szaktudással, valamint több éves tapasztalattal.

Vállalkozásunk teljes körű szolgáltatást képes nyújtani megrendelőink számára a felméréstől a szerződés kötésen és megrendelésen át a szakszerű beépítésig valamint az ezt követő utólagos javítási munkálatokon át, így Önnek nem kell más szakembereket felkeresnie. Ezzel időt és pénzt takarít meg! Nem beszélve arról, hogy a kiváló alapanyagból német precizitással előállított nyílászárók növelik a komfort érzetét és a fűtés számla is csökkenni fog.

Vállalkozásunk törekszik arra, hogy az Ön életviteléhez igazodjon, akár hétvégén is elvégezzük a kért munkálatokat, nem kell felesleges szabadnapot kivennie. Íme egy vállalkozás az Ön igényeihez igazodva!

“Nincs lehetetlen csak tehetetlen”.
http://ablakok-redonyok.hu/

Tisztelettel László Róbert

Helyszín: 
Szakember neve: 
László Róbert
Telefonszám: 
+36 306254413
E-Mail: 
robert1222@citromail.hu
Szavazás: 
No votes yet
szaki.com - a magyar szakember kereső
Az itt megjelent tartalmak átvétele tilos, csak a portál képviselővel egyeztett módon lehet cikket vagy információt átvenni