Országos

Strutinszky Péter képe

Nyílászárók beépítése és cseréje

Nyílászárók beépítését illetve cseréjét vállaljuk számlaképesen, Áfa nélkül is.

Blackjoe képe

Autómentés és autószállítás

Tréleres autómentés Budapest és egész Európa területén rejtett költségek nélkül. Non-stop autómentő és autószállító szolgálat.

Részletek a honlapunkon, keressen bennünket bizalommal!

Keri képe

Bádogos vállalkozás

30 éve működő bádogos vállalkozás. Kivitelezés és saját gyártású lemeztermékek, cserepeslemezek, trapézlemezek, tetőlemezek keszthelyi kis és nagykereskedésünkben. Gyors gyártással és kiszállítással várjuk megkeresését!

Kéri Bádog honlap

Árpás Péter képe

LAKÁS VARÁZS

Szép napot kívánok!

Több, mint 15 éve foglalkozom ingatlanok teljeskörű felújításával, karbantartásával és szervizelésével.
Referenciáim egy részét megtekintheti honlapomon.
Keressen bizalommal!

Elérhetőségeim:

Honlap: www.lakasfelujitas05.5mp.eu
E-mail: lakasvarazs007@gmail.com
Tel.: +36706781814

Üdvözlettel: Árpás Péter

Fertőtleníts Ózonnal képe

Ózonos fertőtlenítés lakásában, gépjárművében, a legjobb áron!

Számathat ránk lakása, gépjárműve, klmíaberendezése fertőtlenítésében. Munkánkat rugalmasan és hatékonyan végezzük, reméljünk, hamarosan találkozhatunk!

Árak, részletek, weboldalunkon:
https://fertotlenits-ozonnal.hu

Országosan, INGYENES budapesti kiszállással vállaljuk ingatlanjának, gépjárművének ózonos fertőtlenítését akár 0-24 órában, a koronavírus helyzetre való tekintettel is a lehető legjobb áron. Az eljárás hatékonyságát nem kell bemutatni, a weboldalunkon részletesen olvashat róla, árakkal együtt. Árak példaként:

Horváth Zoltán képe

Takarítás, fertőtlenítés, síremlékek tisztítása Pápa és 100 km-es körzetében

Egyéni vállalkozóként takarítással és ózonos fertőtlenítéssel foglalkozok. Lakások, családi házak, irodák, közintézmények, apartmanok, nyaralók, lépcsőházak egyszeri nagytakarítása, vagy rendszeres takarítása, illetve ózonos fertőtlenítése és szagtalanítása. Továbbá autótól a buszokig klímával együtt történő ózonos fertőtlenítése és szagtalanítása. Síremlékek tisztítása. Részletesebb leírást a weboldalunkon talál https://hopacleaning.webnode.hu/

Eternal Business Kft. képe

Könyvelés

A mai világban minden induló vagy már meglévő kis és középvállalkozás, egyéni vállalkozó könnyedén elveszhet a gazdasági és jogi kérdésekben. Cégünk ebben nyújt komplex megoldásokat számviteli és adózási területen egyaránt.

Cégünk nem csak pénzügyekkel kapcsolatban tud segítséggel szolgálni. Munkatársaink sokoldalúságának és rugalmasságának köszönhetően weboldal , kisarculat és grafikai tervezéssel sem kell vesződnie s ezek mellett a cégalapítással kapcsolatos adminisztrációs feladatokat is átvállaljuk.

palkod képe

Villanyszerelést vállalok Heves megye, és környéke

Palkó Dániel villanyszerelő egyéni vállalkozó vagyok.
Heves megye, és környékén vállalok villanyszerelést, hibaelhárítást.

GalambFogás képe

Galambok befogását vállalom országosan 20 tapasztalattal.

Cégünk szakemberei évtizedes tapasztalatukat felhasználva igyekeznek segíteni az Önök problémáján! Módszerünk lényege, hogy a helyszínen élő galambok törzsállományának 80-100%-át befogjuk, majd elszállítjuk. Így a problémát a gyökerétől kezeljük! Sajnos a városi környezetben élő rengeteg galamb elképzelhető, hogy a felszabadult helyet újra megtölti, ekkor egy folyamatos befogást javaslunk, így minimálisan tartva a galambok létszámát. A módszer annál jobban működik, minél több környékbeli gócponton tudunk csapdázni.

GalambFogás képe

Galambok befogását vállalom országosan 20 év tapasztalattal.

Galambok befogását és elszállítását vállalom országosan 20 év tapasztalattal! Solymász madarakkal is dolgozunk a legjobb eredmény elérésének érdekében. A módszereink alkalmasak: ipari területek, városi önkormányzatok, magánházak, lakóközösségek, mezőgazdasági területek számára.

Oldalak

Subscribe to Országos
szaki.com - a magyar szakember kereső
Az itt megjelent tartalmak átvétele tilos, csak a portál képviselővel egyeztett módon lehet cikket vagy információt átvenni