Parkettás

Árpás Péter képe

Lakásfelújítás Budapest!

Szép napot kívánok!

Több, mint 15 éve foglalkozom ingatlanok felújításával, átalakításával, karbantartásával.
Referenciáim egy részét megtekintheti honlapomon.
Keressen bizalommal!

Elérhetőségeim:

Tel.: 06706781814

Email: lakasvarazs007@gmail.com

Honlap: www.lakasfelujitas05.5mp.eu

Üdvözlettel: Árpás Péter

parkettadoktor képe

Parketta Doktor - A Parkettás - Országosan

Sok éves tapasztalattal a parkettás szakmában túlzás nélkül állítom, hogy mindent tudunk a parkettákról. Szeretjük a munkánkat. Szeretjük azt is, amikor készül, és főleg amikor kész van. Egy szépen lerakott parketta egy még bútorozatlan lakásban nagyon esztétikus tud lenni.

Széleskörű, minőségi szolgáltatást nyújtunk a parkettázás szinte minden területén, legyen szó parketta felújításról, parketta csiszolásról, parketta lakkozásról, parketta lerakásról, vagy éppen parketta átrakásról. Megbeszélés alapján speciális igényeit is tudjuk teljesíteni.

eros00 képe

Parkettàs melegburkoló laminàltpadló Pècs

Vàllallunk parketta csiszolàst , felújítást , laminàltpadló , laminàltparketta , pvc , szőnyeg , lerakàsàt . Teljeskörű kivitelezès . Ajànlatíràs biztosítò felè .

PaSa képe

Parkettacsiszolás országosan

Vállalatunk országos szinten vállal parketta csiszolás és átrakás munkánkat. Nem vagyunk elkötelezve egyetlen parketta típus mellett sem: Nyír vagy Tölgy típusok mellett dolgoztunk már Wenge illetve Brazil teak parkettákkal is. Habár alapvetően a keményfákat szeretjük nem riadunk meg a laminált parketták átrakásától sem. Megrendeléseinket garanciálisan végezzük. Díjainkat úgy alakítottuk ki, hogy az a megbízóink számára is elérhető árfekvésben legyen. Szaktudással segítünk orvosolni parkettázási gondját!

Subscribe to Parkettás
szaki.com - a magyar szakember kereső
Az itt megjelent tartalmak átvétele tilos, csak a portál képviselővel egyeztett módon lehet cikket vagy információt átvenni