PUR HAB SZIGETELÉS

Purtech képe

Miért velünk, miért PUR?

Gyors megtérülés: A megtérülési idő 1-5 év, akár 70%-os fűtési költség megtakarítással.
Tetők felújítása: Repedezett, megöregedett tetők felújítása, vízzáróvá tétele, hőszigetelése.
Gyors kötési idő: a szórt PUR hab 3-9 mp alatt térhálósodik, kikeményedik.
Fűtés: jelentős fűtési költség megtakarítás. Vízszigetelés: A PUR hab vízzáró réteget hoz létre, lapostetők járható felületeként is alkalmazhatók.
Párakicsapódás: A PUR hab „lélegző” anyag, a párát bizonyos mértékben átengedi. A párakicsapódások megszüntethetők vele.
Toldásmentes szigetelés: A kétkomponensű poliuretán szigetelés hézag és toldásmentesen felhordható, így „Energiafogyasztó” hőhíd nem alakul ki.
Tartósság: A kemény, tartós zártcellás hab bizonyítottan növeli az épületek tartósságát, értékét.
Gyors kivitelezés: Cégünk tapasztalt szakemberei kedvező feltételek mellett akár 500-1000 m2 felület szigetelésére képesek.
Hozzáférhetetlen elemek szigetelése: A folyékony felhordás következtében könnyen szigetelhetők a bonyolult szerkezetek.

Cégünk, a Purtech Kft., évek óta jelen van a magyar piacon és büszkén állíthatjuk, hogy ez idő alatt az ország legnagyobb ilyen tevékenységet végző cégévé nőttük ki magunkat. Köszönhetjük ezt kiterjedt technológiai hátterünknek, nemzetközileg minősített alapanyagainknak, hozzáértő alkalmazottainknak, rugalmasságunknak és a 10 év teljeskörű garanciának, amit munkánkra vállalunk. A megtérülési idő 1-5 év, akár 70%-os fűtési költség megtakarítással. A legjobb, bevizsgált BASF termékek. Magyarország legnagyobb raktárkészlete!

Bármilyen kérdése lenne, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük forduljon hozzánk bizalommal.Indikatí ajánlatunkat követően ingyenesen felmérjük a szigetelni kívánt objektumot.

Helyszín: 
Szakma: 
Szakember neve: 
Purtech
Telefonszám: 
+36203433131
E-Mail: 
zoltan.pusztai@purtechkft.hu
Szavazás: 
No votes yet
szaki.com - a magyar szakember kereső
Az itt megjelent tartalmak átvétele tilos, csak a portál képviselővel egyeztett módon lehet cikket vagy információt átvenni