szobafestés-mázolás

Koppándi József képe

Régi és új családi házak,lakások teljes felújításait vállalom!!

Régi és új családi házak,lakások felújításait vállalom 5-10 tagú brigádommal Mindenféle házfelujítást vállalok!
Kőműves munkák,garázs építés..betonozás,kerítés építés,festés burkolást,szakembereimel!
Emelet szegélyezést terkövezést!
nyílászáró ajtó ablak csere! Munkák rövid határ idövel.
Minőségi munkánk legkedvezőbb áron!
Építkezésből kimaradt sittek elszálításai
Megfelelő szerszámok
Kiszállás 200km körzetig!!!

FestőFeri képe

Szobafestő , Mázoló , Tapétázó (Budapesten és környékén)

Szobafestő, mázoló, tapétázó végzettségű szakember vagyok. Szakmámat már több, mint nyolc éve űzöm, így sok tapasztalattal rendelkezem. Szobafestésen, mázoláson, tapétázáson felül vállalok még hőszigetelést, lazúrozást, végzek polistirol stukkó ragasztást, kisebb vakolat javítást, nyílászáró berakás utáni javítást és egyéb belsőtéri felület felújítást. Kisebb és nagyobb munkákat egyaránt vállalok. Korrekt áron, tisztán és pontosan dolgozom.

Elérhetőség 06 20 423 6188

kocsótestvérek képe

Szobafestés most kedvezménnyel

Vállalunk lakások kissebb és nagyobb felújítását.szobafestés-villanyszerelés-vízszerelést GARANCIÁVAL.Most KEDVEZMÉNYEKKEL

kocsótestvérek képe

Lakásfelujítás Budapesten

:Cégünk teljeskörü lakásfelujítást vállal szobafestés mázolást,tapétázás,díszitő,illetve hideg-melegburkoló,valamint villanyszerelést és víz gáz központifűtést magánszemélyeknek,cégeknek és intézményeknek egykézben tartva alvállalkozók bevonása nélkül GARANCIÁVAL .
Több éves szakmai tapasztalattal.
A villanyszerelést , duguláselhárítást NON-STOP gyorsszolgálatban végezzük
Főbb Elérhetőségeink:
Központi tel:Kocsó Zoltán 0670/545-0911

gyuro7 képe

Festés Burkolás Budapesten

1990 óta lakossági szolgáltatást végzek ,Ócsai lakos vagyok. Foglalkozási terület: szobafestés-mázolás-tapétázással,hideg-meleg burkolással, laminált parketta lerakásával, parkettcsiszolással,illetőleg szőnyegpadló, PVC ragasztásával foglalkozom általában BUDAPESTEN és környékén.Elvégzett munkára számla garancia.

laci képe

Festés ház-lakásfelújítás

Azonnali kezdéssel ház lakás felújítást vállalok kisebb-nagyobb munkákat: kőműves, burkoló, festő, kerítés javítást homlokzati hőszigetelést reális árakon. Akkor is keressen fel bizalommal bennünket, ha lakását vagy családi házát utólagos hőszigeteléssel szeretné ellátni. Az egészen apró festési munkáktól a komolyabb teljes lakásfelújításig vállalok komplett kivitelezést. A munkát időszaktól függően akár azonnal el tudjuk kezdeni gyors pontos munkavégzés Budapesten és a környező településeken egyaránt, hívjon bizalommal: 0630-644-2773 telefonszámon.

Pocsai György képe

Szobafestés Budapesten Festő Gyurival!

29 éves szakmai tapasztalattal vállalok Szobafestés,kerítések, nyílászárok, csövek, radiátorok, vasszerkezetek mázolását,tapétázás, fűrészporos, üvegszálas, kasírozott, habosított és hagyományos tapétát Díszítést,tükör mennyezet és oldalfal készítését polisztirol elemekkel . Korrekt áron garanciával Bútormozgatás,fóliatakarás és ajzat takarás hullámpapírral. Ha ön szeretne egy megbízható festőt kérem hívjon!! Hétvégi házak és nyaralók felújítását.Penészedés megszüntetése speciális festékkel.Laminált parketta készítését.Homlokzat festését. Ereszdeszka, kerítések mázolását. Gipszkartonozást.

Anonymous képe

A lakásfelújítás ideje előbb, vagy utóbb elérkezik.

Előbb, vagy utóbb az otthona állapota megköveteli a kisebb, vagy nagyobb átalakítást, korszerűsítést. Abban az esetben, ha lakja a az ingatlant, folyamatosan ápolja, takarítja, de ennek ellenére romlik a lakás állapota. Egy idő után minimum egy festés ráfér a frissítés miatt. Ámde több évtizedes használat során, vagy egy rég nem lakott megvásárlása esetében ennél többre van kilátás. Az egész lakás korszerűsítésre, lakásfelújításra szorulhat. Ehhez több szakember együttes munkájára van szükség.

Subscribe to szobafestés-mázolás
szaki.com - a magyar szakember kereső
Az itt megjelent tartalmak átvétele tilos, csak a portál képviselővel egyeztett módon lehet cikket vagy információt átvenni