Előtető készítés vagy kész előtető

szakiadmin képe

Előtetőt lehet készíttetni ács vagy asztalos segítségével valamint ilyen elemek előre gyártva készen is kapható. A kérdés az melyik éri meg jobban, talán persze az a megoldás sem hagyható ki aki maga készíti el az előtetőt. Barkácsoló hajlammal rendelkezők előnyben. A kérdésre legtöbb esetben könnyen megtalálhatjuk a választ: a kész előtetők egy szabványos ajtó felett egyszerűen beszerezhetők a gond akkor van, amikor a felület a nyílás amely felett elhelyezzük nem szabványos. Ez utóbbi esetben nincs más megoldás mint egyedileg készíttetni egyet. Azonban a legtöbb felmerülő esetre a szabványos megoldások is megfelelő lehet, nyilván egy előre nagy tömegben gyártott elem a legtöbb esetben olcsóbb, mint az egyedileg készített megoldás. Hiszen ezek nagy tömegben gyártósoron készülnek így ezek egységköltsége olcsóbb lehet, mint az egyedileg készített előtető. Az előtető elsősorban a fentről lehulló csapadéktól védjen, e mellett amennyiben jól van megcsinálva akkor akár a Naptól és a széltől is képes megóvni minket és családunk tagjait.

Szakember neve: 
Elotetoshop.hu +36-30/7467-319
Telefonszám: 
+36307467319
E-Mail: 
janosradai@gmail.com
Szavazás: 
Average: 5 (1 vote)

1 hozzászólás for 'Előtető készítés vagy kész előtető'

Chernikov_25 képe

Jo napot kivanok!

Ajanlom Onnek egy uj szabaduszo szervisz ahol tud sok felhasznalokot talalni. Van egy linkem - https://qjob.hu/?utm_source=alex. Ott lehet regisztralni.
A regisztracio ingyenes!

Tovabbi szep napot!

szaki.com - a magyar szakember kereső
Az itt megjelent tartalmak átvétele tilos, csak a portál képviselővel egyeztett módon lehet cikket vagy információt átvenni